Opvaskebørster af  træskaft.

Opvaskebørsten er fremstillet af bøgetræ, og bundet med rustfrittråd og svinebørster eller hestehaler. Her får du en håndlavet opvaskebørste i god kvalitet og med en lang holdbarhed. Den er fremstillet af 100% naturmateriale.

For at forlænge opvaskebørstens levetid er det vigtigt at opvaskebørster af træ får lov at tørre, når de ikke er i brug. Vi anbefaler, derfor at du hænger børsten op eller sætte den med hårene opad, så hårende ikke bliver flade og træet tørrer. Hvis børsten trænger til rengøring, kan du hælde den over med varmt vand (lige under kogepunket) eller vaske den i opvaskemaskinen (dog ikke for ofte). Sørg for at den ligger ned eller stil den med hårene opad i bestikholderen.

 

Opvaskebørste med plastskaft.

Opvaskebørsten er fremstillet af plast, og bundet med rustfrittråd og lyse svinebørster eller sorte hestehaler. Her får du en håndlavet opvaskebørste i god kvalitet og med en lang holdbarhed. 

For at forlænge opvaskebørstens levetid. Anbefaler vi at du hænger børsten op eller sætte den med hårene opad, så hårende ikke bliver flade.  Hvis børsten trænger til rengøring, kan du hælde den over med varmt vand (lidt under kogepunket) eller vaske den i opvaskemaskinen (dog ikke for ofte). Sørg for at den ligger ned eller stil den med hårene opad i bestikholderen.