Info til lande udenfor EU

Moms

Kunder fra disse lande skal ikke betale dansk moms på 25%. Så når vi trækker beløbet der er købt for trækker vi den danske moms fra.

 

Porto

Der kan forkomme ekstra porto udover den man bliver oplyst ved betaling af ordren, da vores porto system endnu ikke er sat op til at beregne porto til andre lande end Danmark. Vil man efter at man har bestilt sin ordre blive gjort opmærksom på den ekstra porto pr. mail eller sms. Og man kan så bestemme om man vil acceptere den ekstra porto eller annuller ordren. 

Info til kunder indenfor EU.

Moms

Kunder fra disse lande skal ligesom danske kunder betale dansk moms på 25%. da de er med i EU. Så beløbet kunder fra disse lande skal betale svare til det som står når man skal betale for sin ordre

 

Porto

Der kan forkomme ekstra porto udover den man bliver oplyst ved betaling af ordren, da vores porto system endnu ikke er sat op til at beregne porto til andre lande end Danmark. Vil man efter at man har bestilt sin ordre blive gjort opmærksom på den ekstra porto pr. mail eller sms. Og man kan så bestemme om man vil acceptere den ekstra porto eller annuller ordren.