Forhandlere af vores børster og koste

GREEN BY NOAH

GREEN BY NOAH er en danskejet virksomhed, der designer og producerer interiør med et nordisk touch. Vi lader os inspirere af naturen, mennesker, kunst og det daglige liv. Vi ønsker at vores bæredygtige produkter af god europæisk kvalitet, er med til at skabe ro og glæde hos vores kunder"

Our Choice

VELKOMMEN TIL DET BÆREDYGTIGE VALG

VELKOMMEN TIL OURCHOICE

Vi arbejder kun med 100% plastfrie produkter i den højeste certificering og udelukkende med Skandinaviske/Europæiske leverandører.

Ryfylkemuseet

Ryfylkemuseet er et kulturhistorisk museum grundlagt i 1981 med samlinger i og fra hele Ryfylke, en egn med store variationer fra ølandskaber i vest til fjord- og fjeldlandskaber i øst.

Faster´s have

Faster’s Have i Frederikssund er et spændende og inspirerende havecenter, som altid knokler for at give vores kunder en fantastisk oplevelse. Vores havecenter skal være et rart sted at være, og vi har derfor indrettet os i en hyggelig og inspirerende atmosfære.

I planteskolen har vi altid smukke og spændende planter, som vi selv udvælger hos vores danske leverandører, og vores dedikerede og kompetente medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning.